Різдво не в речах, а в нашій душі

Різдво не в речах, а в нашій душі

Різдво та Новий рік у «Джерелі» зустрічали так, що не можна було відірвати очей від дійства. Найперше, це тому, що автори сценарію продумали новий цікавий сюжет. Тож під час концертів, які відбулися 21 та 22 грудня, гості уважно спостерігали за неймовірними жителями чарівного міста Хтовськ з його хтоськами, до яких прийшов день найріздвянішого Різдва.

Бажання Ельфів (Ірина Кравчук, Валерія Лемак), Хлопчика (Максим Лєсніков) та Ялинки (Валерія Лемак/Софія Ворона) абсолютно не співпадало з метою Грінча (Марина Іллєнок): у Хтовську думки кожного Дух Різдва наповнював щастям, а от думки і бажання розлюченого Грінча – навпаки, бо в день свята на нього ніколи не чекали ні солодка кутя, ані мама чи тато, і він дуже хотів «встановити справедливість». 

Ельфи постаралися, і їм вдалося переконати Грінча, що ким би ми не були і де б ми не були, а наші традиції слід знати, поважати і відчувати серцем. Тож він приєднався до гурту, і таким чином справедливість було відновлено! Переконали й Хлопчика, що Різдво не в речах, а в нашій душі.

Разом подякували захисникам за можливість виступати на сцені, проводити заходи і в родинному колі зустрічати новорічні свята.

Ці дійства стали справді різдвяними і яскравими завдяки хореографічним номерам 

  1. «Хурделиця», «Дзвіночки» – від зразкової студії народного танцю «Вишеград» (керівник Оксана Черкас), 
  2. «Зимова казка», «Сніговички», «Давай танцюй», «Дракоша»  – від зразкового колективу сучасного танцю «Pas de danse» (керівник Катерина Барладян). 

Завдяки дзвінким і радісним дитячим голосам учасників 

  1. вокальних колективів «Співаночка» (керівник Аліна Савчук, акомпаніатор Віктор Туровський), 
  2. «Домісолька» (керівник Ганна Покровська), 
  3. «Helen solo» (керівник Олена Єрсак-Касенич), «Феєрія» (керівник Сузанна Трусова), 

які віншували, колядували й оспівували зимові дива. Колекцію одягу та дефіле продемонструвала шоу-студія мод «Фантазія» (керівник Олеся Клімова), а юних акторів підготували у шоу-групі «Еvent» Марина Іллєнок та у зразковому дитячому драматичному театрі «Експромт» Наталія Трєгубенко.

Всі учасники на завершення дійства об’єднувалися у веселому флешмобі, а оновлений щасливий Грінч бажав і джерелятам, і гостям закладу гарних свят!