Пані Осінь в гостях у джерелят

Під пильним керівництвом заступника директора Вишгородського міського центру творчості «Джерело» Оксани Миненко у закладі відбувся чудовий захід «Пані Осінь». Готувалися до нього у дружній творчій атмосфері. А те, що учасниками свята стали найменші вихованці центру творчості, додало йому особливої чарівності.

... У прекрасну пору, коли всі дерева одягають різнобарвні шати, коли ледве теплі промінчики сонця дарують своє тепло, на свято до джерелят завітала красива і ошатна пані Осінь (Анна Риндюк).

З її появою на сцені, ніби осінні листочки, закружляли в таночку дівчатка зразкового колективу сучасного танцю «Pas de dance» (керівник Катерина Барладян). А разом з Осінню з'явився й вітерець, який навіяв нові мелодії, – це вокальний гурт «Феєрія» (керівник Сюзанна Трусова) заспівав свою веселу пісеньку.

Та ось мінлива пані Осінь раптово викликала хмарки, а з ними й дощик!.. Але ж він виявився дрібненьким та грайливим – учасники колективу «Pas de dance» таночком «Дощик» тільки додали глядачам радості й гарного настрою.

Вигадницю й модницю Осінь порадували своїм дарунком дівчатка шоу-студії мод «Фантазія» (керівник Олеся Клімова), які під час дефіле тримались як справжні моделі. Вони підготували оригінальну колекцію сучасного одягу у світлих тонах. Це було креативно і стильно.

Діти подякували Осені і за її щедрі дари. Те, що в цю пору «пахнуть медом і земля, і сонце, і грушки» продемонструвала своїм таночком солістка зразкової студії українського танцю «Вишеград» (керівник Оксана Черкас).

І хоча Осінь легко змінює свій настрій, у «Джерелі» їй не дозволили сумувати. Найменші вихованці зразкового дитячого драматичного театру «Експромт» (керівник Наталія Філіпова) переконали і Осінь, і всіх гостей, що в похмуру погоду реально рятує гумор. Малеча так старанно й артистично виконувала свої гуморески, що раз-по-раз викликала аплодисменти в залі. І Осінь теж розвеселилась, аж співати їй захотілось. Тут на допомогу прийшов вокальний ансамбль «Співаночка» (керівник Аліна Савчук, акомпаніатор Віктор Туровський). А за ними з ліками від нудьги – ритмічним хіп-хопом суцільний драв продемонстрували дівчата колективу «Pas de dance».

Як же була задоволена пані Осінь таким гарним прийомом! Вона також порадувала дітлахів – привела з собою їхнього улюбленця. І коли на сцені з’явився пес Патрон (Валерія Лемак), учасники свята залюбки потанцювали та пострибали разом з ним.

Свято вийшло надзвичайно динамічним і веселим! Вокальні, хореографічні номери, дефіле, гумор перепліталися з гарними поезіями у виконанні ведучої Ірини Кравчук. Тож цього дня Вишгородський міський центр творчості став для дітлахів та гостей закладу святковим острівцем творчості, радості й тепла.

Всі посміхалися, разом фотографувалися і... прощалися з пані Осінню до наступного року. Вона обовязково знову завітає до «Джерела» – на все свій час!

Ведуча - Ірина Кравчук

Пані Осінь - Анна Риндюк

Пес Патрон - Валерія Лемак

Помічники сцени - Анастасія Головко, Єлизавета Капустіна – вихованці старшої групи зразкового дитячого драматичного театру «Експромт» (керівник Наталія Трєгубенко).

Музичне оформлення – Олеся Клімова

Звукорежисер - Володимир Клімов

Фото і відеозйомка - Марина Іллєнок

Художній керівник - Наталія Трєгубенко

Керівник творчої групи - Оксана Миненко