Випускний у ЧомЧомучок

Випускний у ЧомЧомучок

Студія раннього розвитку «ЧомЧомучка» центру творчості «Джерело», яка творчо і заповзято працює під керівництвом педагога, заступника директора закладу Оксани Миненко, відзначила свято маленьких, але дуже талановитих випускників. Їх вітали педагоги, батьки, разом радіючи першим крокам випускників на шляху до їхніх наступних досягнень.

Для ЧомЧомучок 2023-2024 навчальний рік був досить насиченим. У студії працювали 5 груп дітей віком 5-6-ти років, де навчались майже 60 вихованців. Вони опанували основи грамоти, математики і логіки, розвитку мовлення та підготовки руки до письма. Отримали нові знання та спілкування, розвивали пізнавальний інтерес, кмітливість та мовлення, вчилися працювати з вчителем, вирішувати  завдання.

За це велика вдячність батькам, які довірили педагогам своїх дітей, вихованцям, які старанно навчалися, та всім працівникам закладу – професіоналам обраної справи.

Але найбільша вдячність нашим військовим, котрі ціною свого здоровʼя та  життя виборюють сьогодення і майбутнє кожного з нас. Памʼять полеглих вшанували хвилиною мовчання... Гімн України виконала керівник вокального гурту «Феєрія» Сузанна Трусова.

Урочистості продовжились. Адже після старанного навчання у студії раннього розвитку «ЧомЧомучка» настав час підбиття підсумків і  отримання заслужених нагород.

Та спочатку ведуча Марина Іллєнок запропонувала зазирнути на кілька хвилин до ЧомЧомучок у клас, аби подивитись, як вони навчались упродовж року і хто вони, випускники студії. У цьому допомогла презентація на проекторі з фрагментами цікавих занять. А діти й тепер показали свої математичні знання та кмітливість у змаганнях з відгадування загадок. Навіть наввипередки з батьками!

Після розумової праці активно відпочивали за допомогою руханки разом зі зразковим колективом сучасного танцю «Pas de danse» (керівник Катерина Барладян), який  танцював з ЧомЧомучками впродовж усього навчального року.

Дітей привітала Олена Саннікова, мама випускника Микити Саннікова з побажаннями впевнено рухатися дорогою Знань і завжди пам’ятати наставників, з якими робили перші кроки на цьому шляху.

 До своїх маленьких вихованців звернулася керівник студії Оксана Миненко: 

 – З випускним вас, ЧомЧомучки! Ви – майбутнє нашої країни! Заради вас ми маємо працювати і боронити нашу державу! Слава Україні! Героям Слава!

Всі ви були старанними у навчанні, досягнули значних успіхів, і, як результат навчання в  маленькій школі, кожен з вас зараз отримає дипломи!

54 випускника та випускниці Оксани Миненко отримали свої перші дипломи, а за  старанність у навчанні – подарунки.

Та після цього на них чекав ще й сюрприз – вітання, веселі розваги від  сучасних мультигероїв на подвір’ї «Джерела».

Було багато музики, анімації, спільних фото. Багато задоволення від перших освітніх досягнень. І радості від того, що попереду літо – пора відпочинку і дозвілля.